Logo test 2

BBi Communication
Interkulturell kommunikation,
Interkulturell ledarskaps träning
Språkträning

BBi Communication är inriktade på att göra det möjligt för individer, team
och

organisationer att bli framgångsrika i en internationell miljö.

Som ett interkulturellt kommunikationsföretag erbjuder de:

 • språkutbildning 
 • interkulturella ledarskapsprogram 
 • interkulturell utbildning
 • översättningstjänster
BBi Communication har varit verksamma sedan 1986 och har produktionsanläggningar på alla fem kontinenter. BBi är medlem i Sietar och EuRa och arbetar enligt nationell kvalitetscertifiering.

Eva är journalist i botten och har lång erfarenhet och utbildning som coach, mindfulness instruktör och mentor.

Eva älskar att träna andra att hitta sin potential och hennes styrka är kreativa processer och att vända på saker och ting för att hitta nya perspektiv. 

Eva har arbetat många år som ledare inom mediesektorn och har sysslat med allt från rekrytering, varumärkesutveckling, digital transformation och andra förändringsprocesser. 

Eva drivs av nyfikenhet och tror att respekt och öppenhet är viktiga ingredienser i möten och verkligheter mellan människor.

Eva erbjuder kompetens som:

 • coach
 • mentor
 • facilitator
 • workshopsarbete
Qingyin är född och uppvuxen i Kina. Hon flyttade till Sverige 2017 för kärleken och är numera ensamstående mamma till två flickor. 

Qingyin läste datateknik på universitet i Kina och har jobbat inom IT branschen sedan 2011.

Bland annat har hon arbetat som  IT ingenjör i Kina, bott och arbetat i UK (London) som expatriate. För tillfället arbetar hon som
IT Business Analyst på IKEA.
 
Hon började sin kulturresa från Kina som äkta kines och fortsatte till England och sedan till Sverige där hon nu har bott och jobbat i över 5 år. för varje år som går känner hon sig mer och mer svensk och mindre kinesisk. Hon har blivit både och och varken eller ! I Sverige har hon varit sambo med en svensk - turk, som enligt honom själv var mer svensk än turk.

Kineser, svenskar och turker är väldigt olika på många sätt. Hon anser att det viktiga i ett kulturmöte är att att se och analysera sig själv och den egna kulturen innan man kan förstå andra som exempelvis sina vänner, kollegor, kunder, grannar och partners.

Efter många år av kulturkrockar i Sverige som inkluderat tårar, kollisioner, friktioner med mera har hon lärt sig en hel del om likheter och olikheter mellan kinesisk och svensk kultur.

Framförallt tycker hon att hon har lärt sig mer än någonsin om sig själv.

Hon hjälper gärna till med att utbilda och ge kurser inom (O)likheter mellan den svenska, kinesiska och asiatiska kult
uren.


Åșa Lindell är föreläsare, moderator, certifierad facilitator och ledarutvecklare. Hon har en bakgrund som chef i stora företag och har under många år verkat som förändringsledare i olika typer av verksamheter. Idag leder hon bland annat utbildningar och workshops på temat ”leda i oförutsägbarhet och komplexitet” samt i den svåra konsten att ”leda på distans”.

I det komplexa där olikheter och nya perspektiv  får framgångsfaktorer - behöver vi bygga förståelse kring detta för att sedan aktivt använda sig av fördelarna med olikheterna.

Hon brinner för att förändra kulturer och tror på delaktighet och förankring i alla typer av förändringsprocesser. 

I … workshops bidrar hon med sin kunskap kring förändring och ledarskap samt sin breda erfarenhet av att verka som facilator.

Åsa bidrar med:

 • Hur kultur påverkar ledarskap och förändringsprocesser 
 • Stor erfarenhet som  moderator.
 • Facilitering och workshops