Logo test 2

Efter att ha bott i Tunisien i över 25 år där jag bl.a arbetade som universitetslärare inom mångkulturellt ledarskap, som styrelseledamot på den Tunisisk - Skandinaviska handelskammaren, som försäljningschef på den fransk/tuniska tidningen Jeune Afrique m.m så har mina värderingar närmat sig de arabiska dito och jag har blivit både och och varken eller.


Min specialkompetens ligger just i att kunna känna, förstå, ta in och anamma kulturella skillnader både privat och i arbetet. Ett, som jag ser det, måste och en rikedom i dagens mångkulturella värld och samhälle. 

2012 återvände jag till Sverige dock med halva hjärtat kvar i Tunisien. Vilket innebar att jag inte kunde släppa den delen av mitt liv och den negativa utvecklingen i Tunisien & Arabvärlden efter revolutionen, så jag började blogga om Arabvärldens öde. Dessutom upptäckte jag att endast ett fåtal personer i Sverige har den totala bilden av vad som händer i den muslimska världen klart för sig som t.ex vad är politik, religion och kultur. Med detta som bakgrund beslutade jag mig för att börja föreläsa, utbilda och coacha om interkulturell kompetens, integrationsprocessen, den arabiska kulturen och interkulturellt ledarskap.

Med detta som utgångspunkt  föreläser jag runt om i Sverige i följande ämnesområden: