Logo test 2
​​​​​​​Föreläsningar och konsulttjänster i interkulturell kompetens 

Våra föreläsningar är interaktiva och anpassas efter era behov. 
Våra utbildningar inkluderar workshops, gruppsamtal och coachning.
Våra kulturexperter har egen erfarenhet från arabisk, muslimsk, afrikansk och  kinesisk kultur.

Vi assisterar, utbildar och ger råd till ledningsgrupper, ledare, medarbetare och HR att utveckla en dynamisk mångkulturell och mångreligiös arbetsplats med en tydlig vision, policy och strategi.

Bloggen om integration och inkludering ger tips, idéer och tankeställare. Vi som skriver har själva gått igenom integreringsresan i  annorlunda kulturer och blivit "både och och varken eller". 

Kulturkrock eller 
mångkulturell dynamik?


Vi hjälper er att uppnå mångkulturell dynamik i era kundmöten samt på er mångkulturella och mångreligiösa arbetsplats 
 


Spetskompetens 

Mötet med den arabiska och muslimska kulturen
 


 

En inkluderande arbetsplats är dynamisk, ger förståelse och respekt, vilket i förlängningen är vinstgivande.

Vi assisterar ledningsgruppen att skapa en tydlig mångkulturell policy som reflekterar företagets mångkulturella och mångreligiösa värderingar.

En policy som skapar trygghet, ”boostar” och ger ledare kulturanpassade verktyg så ni kan dra nytta av mångfaldens kraft. 


Vi utbildar och coachar medarbetare att utveckla en vinstgivande och inkluderande mångkulturell gruppdynamik där alla känner sig välkomna och värdefulla oavsett kulturell eller religiös bakgrund.

Interkulturell Kompetens
i mötet mellan den svenska, arabiska och muslimska kulturen

22 Oktober 
19 November


 

med Madeleine Eriksson

   "Minska kulturkrockar genom förståelse
av värderingar och fördomar

Boken

Så konstiga NI är!
(O)likheter mellan svenskar, araber och muslimer

Baksidetext


Handen på hjärtat!

Visst har du, eller har haft, fördomar och förutfattade meningar om andra kulturer.

Visst har du någon gång tyckt att de är "konstiga". Det är helt naturligt, framförallt om du saknar information och fyller i dina kunskapsluckor med allmänna stereotyper

Var lugn, du kan rätta till ditt misstag!

Vill och är du redo att ädra ditt slentrianmässiga synsätt på andra kulturer med kunskap?

Om ja! Ja, då håller du rätt bok i din hand. Den hjälper dig att öka din interkulturella kompetens och fylla ut dina kunskapsluckor. Allt innehåll är baserat på såväl personlig erfarenhet som på vetenskapliga artiklar och modeller vilka förklaras och förenklas i mitt framtagna "Kulturverktyg".

"En god inblick i vanligt förekommande situationer och konflikter som kan uppstå på mångkulturella arbetsplatser plus bra verktyg för att bättre förstå samt hantera dessa i organisationen." Anders Åberg, koncernchef, AB Nordic Works Consulting

"Att det finns utrymme för åsikter, att det är inte fel eller rätt som gäller." Tommy Hultman, Konsumentjuridisk rådgivare, Västerås stad

"Väldigt duktig, påläst och inspirerande föreläsare. Utbildningen var större och mer omfattande än jag förväntade mig, väldigt bra ! "Ulf Ålander, Landstinget Väster Norrland

 

Exempel på kunder